Daniel in AziŽ

Over mij

Home
Over mij
Voorbereiding
Route
Reisblog Thailand
Reisblog Maleisie
Foto album
Handige Links
Gastenboek

Sa-wat-dii.....Selamat.....Hello

Ik ben Daniel, 22 jaar oud en woon in Cuijk, wat vlakbij Nijmegen ligt. Naast mijn ouders heb ik 2 broertjes, Jamahl en Kevin. Ik wil in september weer met een studie beginnen....Waarschijnlijk wordt het Spaanse Taal en Cultuur op de universiteit. Ik ga ook regelmatig fitnessen bij de laco in Cuijk.
 
Ik heb een vriendin, Anneloes, en ze zit schooljaar 2005-2006 in the States voor een jaar Highschool via Travel Active. Ze woont en gaat naar school in het plaatsje McMinnville, Tennessee.
Ze heeft zelf ook een site waar ze haar gebeurtenissen op bijhoudt. Als je interesse hebt, surf dan eens naar:
 
 
 
Op 6 maart 2006 vlieg ik met Gulf Air via Bahrein naar Bangkok in Thailand voor mijn reis. Op 10 mei 2006 gaat mijn vliegtuig weer terug, dit maal vanuit Singapore, ook weer via Bahrein.
 
 
Waarom reizen? Tsja, waarom niet. Sinds de middelbare school wil ik eigenlijk al naar Australie en Nieuw-Zeeland, maar Thailand en Maleisie zijn wat betreft cultuur een stuk uitgebreider....Het is net of je een andere wereld instapt. Er is ook veel te zien, van tempels en boeddistische kloosters, tot uitgestrekte natuurparken en tropische eilanden! Over het algemeen altijd lekker weer en omdat het dicht bij de evenaar ligt, heb je geen seizoenen zoals je die hier hebt. Daarnaast is het een stuk goedkoper om te bereizen en veel backpackers doen om deze redenen deze landen aan. En daar hoor ik vanaf 6 maart ook bij!

Favorites :
 
Favorite tv-show : Family Guy, Seinfeld
Favorite movie : Last Samurai, Saw, Top Gun
Favorite music : Alles wel maar in het bijzonder Rock
Favorite book : Lonely Planet haha
Favorite food : Pizza, Broodje Subway :-P
Favorite country so far : U.S.A.
Favorite animal : Tijger
 

daniel1.jpg